Δορυφορικό Σύστημα Εντοπισμού Θέσης Αυτοκινήτου-Μηχανής-Σκάφους TK103AB

Δορυφορικό Σύστημα Εντοπισμού Θέσης Αυτοκινήτου-Μηχανής-Σκάφους TK103AB

Περισσοτερες Οψεις

Δορυφορικό Σύστημα Εντοπισμού Θέσης Αυτοκινήτου-Μηχανής-Σκάφους TK103AB
Κωδικός Προϊόντος: 11518
Τιμή:
45,00 €
Διαθεσιμότητα: Αμεσα Διαθέσιμο
+ -

Το Pro Car GPS TRACKER, GPS - TK/GSM 103AB είναι συσκευή εντοπισμού θέσης για τα οχήματα της εταιρίας σας, ή για το αυτοκινητό σας ή για οτιδήποτε θέλετε να παρακολουθείτε τις κινήσεις του με ενσωματωμένο GPS, SD και GSM. Με βάση τον δορυφόρο, παρέχει την ακριβή θέση με εξακριβωμένες πληροφορίες θέσης υπό τους δυναμικούς όρους.

Περιγραφή

Λεπτομέρειες

Το Pro Car GPS TRACKER, GPS - TK/GSM 103Ab είναι συσκευή εντοπισμού θέσης για τα οχήματα της εταιρίας σας, ή για το αυτοκίνητό σας ή τη μηχανή σας ή το σκάφος σας και γενικότερα για  οτιδήποτε θέλετε να παρακολουθείτε τις κινήσεις του με ενσωματωμένο GPS και GSM/GPRS . Με βάση τον δορυφόρο το Gps - Tr103Ab , παρέχει την ακριβή θέση με εξακριβωμένες πληροφορίες θέσης υπό τους δυναμικούς όρους . Αυτή η συσκευή θέσης διαβάζει και μεταφέρει τις ακριβείς συντεταγμένες στο εξουσιοδοτημένο τηλέφωνο.

 Αυτή η προσωπική μακρινή συσκευή θέσης μεταφέρει την ακριβή θέση του οχήματος, βάρκας στο εξουσιοδοτημένο τηλέφωνο . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα για την προστασία και των παιδιών και των ηλικιωμένων ατόμων.

Το ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ αυτής της έκδοσης είναι ότι μέσω της υποδοχής μνήμης SD μπορεί να κρατάει αποθηκευμένα στην μνήμη όλα τα δεδομένα.Δηλαδή σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορεί να επικοινωνήσει μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας με τον ιδιοκτήτη αποθηκεύει τα δεδομένα στην μνήμη από όπου όταν πάλι υπάρχει σήμα κινητής τηλεφωνίας να τα μεταδώσει.

Το δορυφορικό σύστημα εντοπισμού θέσης Pro Car GPS TRACKER, GPS - TK/GSM 103ab, λειτουργεί με όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας που διαθέτουν GSM (850/900/1800/1900ΜΗz). Το προϊόν αυτό έχει τη δυνατότητα να εντοπίσει και να παρακολουθεί οποιοδήποτε κινούμενο αντικείμενο χωρίς συνδρομή, πάγια και μηνιαία τέλη! 

Κατάλληλο για όλα τα οχήματα, σκάφη, μηχανές.Βασίζεται στο δίκτυο τηλεπικοινωνιών GSM/GPRS (850/900/1800/1900MHZ) και ασύρματου internet, εντοπίζει γρήγορα μέσω κινητού τηλεφώνου google maps και google earth.
Είναι πλήρες σύστημα GPS Tracker και με προσθήκη σειρήνας και αισθητήρα κραδασμών, ένας συναγερμός αυτοκινήτου

Ιδανικό σύστημα παρακολούθησης για ενοικιάσεις αυτοκινήτων, διαχείριση στόλου αυτοκινήτων, φορτηγών, πούλμαν, σχολικών, κλπ.

Αντικλεπτικό οχήματος / κατάλληλο και για βαρύ εξοπλισμό -Παρέχει ασφάλεια και ηρεμία σε κάθε επιχειρηματία -Προσωπική διαχείριση -Συγκεκαλυμμένη παρακολούθηση εγκληματιών. Ελέγχεται και παρακολουθείτε ακόμα και μέσω απλών μυνημάτων.

 

Εφαρμογές

- Ενοικιάσεις οχημάτων εντοπισμού, διαχείριση στόλου αυτοκινήτων κτλ.
- Προστασία & ασφάλεια σε επιχειρηματικές συναλλαγές
- Εντοπισμός εγκληματικών πράξεων
- Προστασία της περιουσίας μας


Χρήση

Εισάγετε την κάρτα sim, όταν ένας αριθμός καλέσει ή στείλει μήνυμα sms στην μονάδα η γραμμή θα κλείσει και θα λάβει ένα μήνυμα sms με τις γεωγραφικές πληροφορίες που είναι εγκατεστημένος ο ανιχνευτής. Αυτές τις πληροφορίες μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε σε κάθε λογισμικό χαρτογράφησης (πχ Google Earth ή Google Maps κ.α.) για να σας δείξει που ακριβώς βρίσκεται το αντικείμενο.


Λειτουργίες

- Τηλεχειρισμός τετραπλών εντολών (Όπλιση, αφόπλιση, SOS & κουμπί πανικού)
- Μικρό σε μέγεθος, (όσο ένα πακέτο τσιγάρων) Διαστάσεις: 83 x 54 x 26 χιλιοστά, βάρος: 120g
- Υποστήριξη προσανατολισμού χωρίς Server: εντοπίζει αστραπιαία, με αποστολή γεωγραφικού μήκους, χρονική στιγμή και ταχύτητα (αποστολή link googls maps )
- Με χρήση web server (προαιρετικά): Λογισμικό παγκοσμίου χάρτη, εισάγοντας το imei μπορείτε να βλέπετε real time την κίνηση & καταγραφή ιστορικού 
- Εάν ο στόχος σας εισέλθει σε υπόγειο χώρο στάθμευσης ή τυφλό σημείο GPS το tracker θα σας ενημερώσει για τον τελευταίο προσανατολισμό.
- Δυνατότητα εντοπισμού μέσω κεραιών κινητής τηλεφωνίας (LBS) όταν δέν υπάρχει σήμα GPS
- Παρακολούθηση με οριοθετημένη συχνότητα ειδοποιήσεων
- Παρακολούθηση με απεριόριστη συχνότητα ειδοποιήσεων
- Παρακολούθηση (Smart) με προσδιορισμό χρονικού ορίου και απόστασης
- Απομακρυσμένη εντολή SMS ακινητοποίησης οχήματος και ανάκτησης κίνησης
- Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση gps tracker με τηλεχειριστήριο (πόρτα, μηχανή)
- Λειτουργία εντοπισμού με χρονοδιάγραμμα και συχνότητα
- Επαναφορά (reset) με εντολή SMS και μπουτόν στη συσκευή
- Τροφοδοσία εισόδου: 12V-24V DC ασφαλής σύνδεση σε κάθε όχημα
- Ενδείξεις σήματος LED για GSM, GPS και διακόπτης on-of
- Μπορούν να προστεθούν ή να διαγραφούν 5 εξουσιοδοτημένοι αριθμοί για όλες τις ειδοποιήσεις
- Κρυφό μπουτόν SOS για άμεση ειδοποίηση στους εξουσιοδοτημένους αριθμούς. και αυτόματος αισθητήρας ατυχήματος  με ενεργοποίηση δύναμης 4G.
- Λειτουργία συναγερμού και παρακολούθηση ηχητικής συνομιλίας (με εξωτερικό μικρόφωνο)
- Γεω-φράχτης: Δημιουργία γεωγραφικής περίφραξης στη μονάδα για περιορισμό των κινήσεων εντός περιοχής. Η μονάδα θα στείλει το μήνυμα στους τηλ. αριθμούς όταν παραβιαστούν τα όρια
- Ειδοποίηση συναγερμού σε περίπτωση αποσύνδεσης τροφοδοσίας (απόπειρα παραβίασης)
- Συναγερμός ανοίγματος πόρτας, πορτ παγκαζ, καπώ κλπ.
- Συναγερμός εκκίνησης του κινητήρα (μίζα) 
- Συναγερμός τρακαρίσματος ή ανύψωσης οχήματος με ρυθμιζόμενη ευαισθησία (προαιρετικά)
- Μπορεί να συνδεθεί με προαιρετικά με σειρήνα (12-24V) ή (με χρήση ρελέ) με την εργοστασιακή κόρνα του οχήματος 
- Ειδοποίηση κίνησης: μπορεί να ειδοποιήσει τους εξουσιοδοτημένους αριθμούς όταν το όχημα μετακινηθεί, κατόπιν εντολής.
- Υπέρβαση ορίου ταχύτητας: μπορείτε να ρυθμίσετε το όριο ταχύτητας με μία σταθερή τιμή. Σε περίπτωση υπέρβασης ορίου, θα στείλει ειδοποίηση συναγερμού.
- Ειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας (low battery alarm)
- Έλεγχος της κατάστασης του οχήματος (check control) με μία εντολή
- Διαχείριση πολλαπλών εφαρμογών (ειδοποίηση άφιξης προορισμού)
- Αυτόματη ενημέρωση του οχήματος σε περίπτωση αλλαγής κατεύθυνσης
- Καταγραφή χαμένων συντεταγμένων μέσω κάρτας microSD σε περίπτωση απώλειας σήματος
- Προώθηση μηνύματος και έλεγχος χρεώσεων κάρτας SIM
- Ρύθμιση παραμέτρων μέσω USB
- Καταστολή σφάλματος (drift) δορυφόρου
- Μπορεί να συνδεθεί με ρυθμιζόμενο σένσορα κραδασμών και σειρήνα (προαιρετικά)
Εντοπισμός σε πραγματικό χρόνο: ενημερωθείτε ανά πάσα στιγμή για το που βρίσκεται το όχημα/σκάφος/μοτοσικλέτα/άνθρωπός σας κτλ.
Εξουσιοδότηση: μέχρι 5 αριθμούς μπορεί να αναγνωρίσει ή συσκευή σαν εξουσιοδοτημένους για την παροχή πληροφοριών.
Γεω-φράχτη: όταν τα όρια που έχετε θέσει και στα οποία ο ανιχνευτής μπορεί να κινείται ελεύθερα ξεπεραστούν, η συσκευή θα στείλει μήνυμα στον εξουσιοδοτημένο αριθμό ότι το όχημα μετακινήθηκε μαζί με τις γεωγραφικές πληροφορίες.
Φωνητική παρακολούθηση: σε αυτή την περίπτωση ο χρήστης μπορεί να καλέσει τον ανιχνευτή για να έχει ακουστικό έλεγχο
Κουμπί πανικού SOS: πατήστε το κουμπί πανικού για 3 δευτερόλεπτα. Η μονάδα θα στέλνει μήνυμα με τις γεωγραφικές πληροφορίες σε όλους τους εξουσιοδοτημένους αριθμούς ανά 3 λεπτά έως ότου κάποιος από τους αριθμούς καλέσει τον ανιχνευτή
Ειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας: η ειδοποίηση ξεκινάει όταν η μπαταρία πέσει σε 3,7V ο ανιχνευτής στέλνει sms ανά 30’.: low battery και γεωγραφικές πληροφορίες
Κρυφός αριθμός ανίχνευσης: όταν ένας κρυφός εξουσιοδοτημένος αριθμός καλέσει τον ανιχνευτή, τότε ο ανιχνευτής θα στείλει SMS με τον κρυφό αριθμό και τις γεωγραφικές πληροφορίες σε όλους τους εξουσιοδοτημένους αριθμούς.
- Μπορείτε να μπλοκάρετε την Αντλία Βενζίνη με ένα απλό SMS ή και αυτόματα
- Μπορείτε να μπλοκάρετε την Ηλεκτρονική Ανάφλεξη με ένα απλό SMS ή και αυτόματα 
- Μπορείτε να σβήσετε ή να βάλετε μπρός το αμάξι σας με ένα απλό SMS ¨η μέσω GPRS/GSM
- Μπορείτε να δώσετε εντολές προς τη Κόρνα του αυτοκινήτου ή σε έξτρα συναγερμό.
- Έξτρα έξοδοι που τις προγραμματίζετε για να απενεργοποιήτε και να ενεργοποιήτε όσα ρελέ - διακόπτεςθ έλετε και να στέλνετε εντολές σε όποιες άλλες συσκευές θέλετε. Διαβάστε και το αρχείο DOC με οδηγίες προς τα κάτω. 


Αρχείο με οδηγίες - Manual: ΟΔΗΓΙΕΣ CAR GPS TRACKER

 

Πολύ απλά, χωρίς συμβόλαια και συνδρομές, χωρίς εγκατάσταση και ιδιαίτερες γνώσεις χρήσης αποκτάτε το ΔΙΚΟ ΣΑΣ ανεξάρτητο Σύστημα Αυτόματου Δορυφορικού Eντοπισμού και είστε έτοιμος να εντοπίσετε η και να παρακολουθήσετε την θέση του οχήματος, του σκάφους, η του προσώπου που σας ενδιαφέρει, με μια αναπάντητη κλήση από το κινητό σας τηλέφωνο.

Η συσκευή Pro Car GPS TRACKER, GPS - TK/GSM 103αbείναι ένα δυναμικό εργαλείο για κάθε σύγχρονη επιχείρηση με κύριο στόχο τη βελτιστοποίηση της διαχείρισης του προσωπικού και των οχημάτων της, αλλά ταυτόχρονα και μια τεχνολογική επένδυση με άμεσα οικονομικά οφέλη και μακροπρόθεσμη εκμετάλλευση.

Με μια αναπάντητη κλήση προς την συσκευή Pro Car GPS TRACKER, GPS - TK/GSM 103αb οι συντεταγμένες της θέσης του "στόχου" σας (όχημα η σκάφος) εμφανίζονται στην οθόνη του κινητού σας τηλεφώνου. Από εκεί τις αντιγράφετε στο Google Εarth η στο Google maps, και με τον τρόπο αυτό "βλέπετε" την θέση που βρίσκεται ο "στόχος" σας

 • Ειδοποίηση κινδύνου. Σε περίπτωση κινδύνου, με την πίεση του μικροδιακόπτη SOS, ο χρήστης έχει την δυνατότητα να στείλει προς το κινητό τηλέφωνο που έχετε προκαθορίσει, σήμα alarm με τις συντεταγμένες της θέσης που βρίσκεται.
 • Επίσης, σε περίπτωση που ο "στόχος" έχει υπερβεί τα όρια εντός των οποίων του έχετε ορίσει να κινείται, (Geo-fence) η συσκευή θα στείλει μήνυμα στο κινητό σας τηλέφωνο με τις γεωγραφικές συντεταγμένες του "στόχου".
 • Alarm μετακίνησης: όταν το όχημα η το σκάφος ακινητοποιηθεί για 10 λεπτά, ο χρήστης του μπορεί να στείλει μήνυμα SMS από το κινητό του για να ενεργοποιήσει την λειτουργία μετακίνησης. Όταν το όχημα η το σκάφος μετακινηθεί, τοτε η συσκευή Pro Car GPS TRACKER, GPS - TK/GSM 103b θα σας στείλει μήνυμα με τις γεωγραφικές συντεταγμένες του "στόχου".
 • Ακρόαση. Τέλος, με την αποστολή εντολής (μήνυμα SMS), έχετε την δυνατότητα να ακούσετε την συνομιλία που πραγματοποιείται εντός του χώρου όπου βρίσκεται η συσκευή Pro Car GPS TRACKER, GPS - TK/GSM 103b.
 • Παρακολούθηση του "στόχου" σε πραγματικό χρόνο. Για την συνεχή παρακολούθηση του "στόχου" σε πραγματικό χρόνο και την καταγραφή και αποθήκευση κάθε πληροφορίας σχετικής με την δραστηριότητα του "στόχου", (που περιλαμβάνει τη θέση, ταχύτητα, κατεύθυνση και την κατάσταση του), απαιτείται ένας υπολογιστής με σύγχρονες προδιαγραφές, γρήγορη σύνδεση στο Internet (ADSL) και τοποθέτηση στη συσκευή Pro Car GPS TRACKER, GPS - TK/GSM 103b της κάρτας SIM .


Με αυτές τις προϋποθέσεις, η συσκευή
Pro Car GPS TRACKER, GPS - TK/GSM 103b, πέρα από τις παραπάνω δυνατότητες, απεικονίζει στην οθόνη του υπολογιστή τη θέση του "στόχου", σε πραγματικό χρόνο, με ψηφιακό υπόβαθρο τους χάρτες  Google Earth η Google Maps ενώ ταυτόχρονα αποθηκεύει το ιστορικό των δρομολογίων.

Το GPS TRACKER μπορεί να φανεί χρήσιμο για τον εντοπισμό οχημάτων – σκαφών κ.λ.π Κατάλληλο για διαχείρηση στόλου οχημάτων π.χ για εταιρείες ενοικίασης. Παράλληλα ελέγχουμε υπέρβαση ορίου ταχύτητας που έχουμε θέσει. Απαραίτητο για επαγγελματίες οδηγούς ταξί – φορτηγών κ.λ.π Η συσκευή δέχεται κάρτα SIM GSM οποιουδήποτε δικτύου με την οποία μας δίνεται η δυνατότητα να δώσουμε εντολές στο GPS TRACKER προκειμένου να μας στέλνει το στίγμα του στόχου μας, σε SMS στο κινητό μας.

Όχι άλλα κλεμμένα αυτοκίνητα, σκάφη, μοτοσικλέτες κ.λ.π. Το στίγμα που δεχόμαστε απεικονίζεται στο Google Maps ώστε να έχουμε πλήρη εικόνα στην περιοχή που κινείται ο στόχος. Διαθέτει πλήκτρο SOS έκτακτης ανάγκης, ώστε να στείλει SMS σε προκαθορισμένα εξουσιοδοτημένα τηλέφωνα με το ακριβές στίγμα μας. Παρακολούθηση συνομιλιών του χώρου που βρίσκεται το GPS TRACKER σε πραγματικό χρόνο. Πολύ έξυπνη συσκευή με πολλές δυνατότητες.Επίσης διαθέτει λέιτουργία Geo-Fence με την οποία μπορούμε να θέσουμε τα όρια εντός των οποίων μπορεί να κινείται ελεύθερα το όχημα.Αν παραβιαστούν τα ορισμένα όρια της περιοχής θα στείλει SMS με το στίγμα. Ειδοποίηση υπέρβασης ορίου ταχύτητας. Ειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας.

Χαρακτηριστικά
- Διαστάσεις: 8.3*5.4*2.6cm
- Βάρος: 120g
- Δίκτυο: GSM/GPRS Band 850/1800/1900Mhz or 900/1800/1900Mhz
- GPS chip: SIRF3 chip
- GSM/GPRS: Simcom300d or Simcom340d
- GPS sensitivity: -159dBm
- GPS accuracy: 5m
- Time to first fix: Cold status 45s
- Warm status : 35s
- Hot status:  1s
- Τάση λειτουργίας: 12V-24V
- Car charger output Cut off the power and the oil system and control the power system:0V
- Car power input Chargeable changeable 3.7V 800mAh Li-ion battery
- Car power input door 0V(Negative trigger) or 12V(positive trigger) ACC:12V
- Μπαταρία: Chargeable changeable 3.7V 800mAh Li-ion battery
- Θερμοκρασία Αποθήκευσης: -40°C to +85°C
- Θερμοκρασία Λειτουργίας -20°C to +55°C
- Υγρασία: 5%--95% non-condensing


Το πακέτο περιλαμβάνει: 
- Μία συσκευή GPS Tracker 
- Κεραία GSM/GPRS
- Κεραία GPS,
- Ολα τα καλώδια σύνδεσης μαζί με φίσες καλωδιώσης
1 x Μικρόφωνο  1.5 meters long
- 1 x Relay
- 1 x Remote control
-  Οδηγίες χρήσης.


 Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

As Seen On Tv Όχι
SKU 11518
Διαθεσιμοτητα Όχι

Όσοι είδαν αυτό το προϊόν, έκαναν κλικ και στα παρακάτω

Διαθεσιμότητα: 1-3 Εργάσιμες
SKU: V908061493
0,99 €
Διαθεσιμότητα: 1-3 Εργάσιμες
SKU: GL51442
59,52 €
Διαθεσιμότητα: 1-3 Εργάσιμες
SKU: GL52811
53,74 €
Διαθεσιμότητα: 1-3 Εργάσιμες
SKU: V908073755
7,95 €
 • Μεγάλες Εκπτώσεις

  Κάθε εβδομάδα Εκπτώσεις

 • Δωρεάν Μεταφορικά

  Σε επιλεγμένα προϊόντα

 • Τρόποι Πληρωμής

  Πολλαπλοί Τρόποι Πληρωμής

 • Εγγύηση

  30 ημερών & επιστροφής
  χρημάτων

 • Εξυπηρέτηση
  218 218 9983

  Δευτ.-Παρ.09:00-18:00

Κάθε μέρα Προσφορές στο SuperOffers.gr